Net5 past logo en merkidentiteit aan
25-09-2019 10:05:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1597 | Tags:

Net5 heeft een ander logo en merkidentiteit gekregen. Talpa Network wilde een consistent merkbeeld voor de zender, die sinds kort gekoppeld is aan het merk LINDA. CapeRock ging van start en kwam met een logo waar voortaan een punt achter staat, net als bij het magazine LINDA.

Annelies Sitvast, zendermanager bij Net5: “Een nieuwe vormgeving is voor een zender en merk altijd een bijzonder moment. Samen met CapeRock hebben we de visuele identiteiten van twee sterke merken weten samen te brengen in een frisse, eigentijdse vormgeving, die binnen het huidige medialandschap een uniek karakter heeft. Een mooie stap in de nieuwe samenwerking tussen Net5 en LINDA.”

Dann Smit, Creative Director bij CapeRock: "Het ontwerp van het logo is voorzien van de subline Powered by LINDA. Op de zender is het beeldmerk altijd centraal gepositioneerd en in beweging opent het op dynamische wijze de wereld van programma’s, films en series die Net5 biedt. Het merksysteem biedt hiermee antwoord op de complexe vraag om de visuele verbinding van de merken Net5 en LINDA te maken."

Jildou van der Bijl, creatief directeur bij Net5: “Het was ontzettend fijn samenwerken met CapeRock. Wij zijn geweldig trots op het resultaat: een stevig logo dat aanschurkt tegen het LINDA.-logo, maar toch op zichzelf staat, een beeldtaal die perfect past bij het vrouwelijke en meer urgente gevoel van het nieuwe Net5. Een vormgeving die onderstreept dat we van Net5 de leukste vrouwenzender van Nederland willen maken.”

www.caperock.tv
www.net5.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie