Net5-programma Wat Eten We? samen met Jumbo aangesloten bij Talpa Vrouwen Netwerk
06-05-2020 11:33:00 | Door: David de Jong | hits: 2377 | Tags:

Het programma Wat Eten We? wordt aangesloten op het Talpa Vrouwen Netwerk. De show is in het vierde seizoen een resultaat van strategische samenwerking van Jumbo, UM en Talpa Network, waarbij het programma de aanduiding powered by LINDA. heeft meegekregen.  

Talpa Vrouwen Netwerk is een netwerk voor commerciële partners van Talpa Network om vrouwen te bereiken via de merken LINDA. en Net5, alsmede Sky Radio, Vakantieveilingen, Actie van de Dag, JUKE, KIJK en S1. Op deze manier tracht Talpa Network vrouwen te bereiken via televisie, radio, online, print, social media en e-commerce.

Voor Wat Eten We? zal Jumbo het mogelijk maken de ingrediënten van de behandelde recepten op een toegankelijke manier beschikbaar te stellen in hun winkels.  De kookvideo’s, recepten en boodschappenlijstjes worden niet meer alleen via tv, Jumbo.com en Smulweb.nl gedeeld, maar ook via de platforms van LINDA.nl. en Net5. Hierbij worden zowel de offline als de online en socialmediakanalen van alle merken ingezet, waardoor een nog breder publiek kan worden bereikt.

In het vierde seizoen van Wat Eten We? met Jet van Nieuwkerk als gezicht, ligt de focus op makkelijke en gevarieerde gerechten met een twist. Het programma is elke namiddag te zien op Net5 en via KIJK terug te zien.

Roy van Keulen, Executive Director Marketing Jumbo: "We zijn heel blij met deze vernieuwde samenwerking en de aanvullende mogelijkheden die de verschillende platforms van Talpa Network ons bieden. Door de kanalen van deze merken te combineren met die van Jumbo en Smulweb.nl creëren we echt een crossmediale samenwerking om de Nederlander te helpen met het antwoord op de vraag Wat eten we vandaag?"

Allard Ruyl, CEO Talpa Network Media Solutions: "Deze mooie samenwerking met Jumbo laat zien welke mogelijkheden het netwerkeffect van Talpa Network kan bieden om specifieke doelgroepen te bereiken. We hebben onze samenwerking met Jumbo uitgebreid door de aansluiting van het Talpa Vrouwen Netwerk. Zo combineren we creativiteit met een groot crossmediaal bereik op de gekozen touchpoints en kunnen we de doelgroep van Jumbo niet alleen bereiken, maar hen ook relevante content bieden."

www.talpanetwork.com
www.net5.nl
www.LINDA.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie