Netflix komt met serie over beginjaren Ferry Bouman (Undercover)
04-04-2022 12:21:11 | Door: Saskia van Weert | hits: 923 | Tags:

Ferry Bouman breidt zijn imperium uit. Na het succes van de reeks Undercover en de film Ferry slaan Eén, De Mensen en Netflix opnieuw de handen in elkaar voor een reeks over Ferry Bouman. Met Frank Lammers als Ferry en Elise Schaap als Danielle zoomt de reeks in op de jaren waar het voor de onbetwiste drugskoning allemaal is begonnen.

De reeks, met een Vlaams-Nederlandse cast, speelt zich af tussen de gebeurtenissen uit de film Ferry en de reeks Undercover: nadat Danielle Ferry voor het eerst ontmoette in de film, leert ze nu de ware Ferry kennen in de reeks.

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Samen met John, schoonbroer Lars, Remco en Dennis gaat hij de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub om zijn plaats aan de top te veroveren. Maar pas wanneer zijn geliefde Danielle de donkere kant van Ferry en zijn business leert kennen, wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om de allergrootste te worden…

Frank Lammers: “Met Ferry de serie gaan we weer terug in de tijd. Naast dat ik zelf ook heel benieuwd ben hoe Ferry Ferry geworden is, is dit een heerlijke manier om jong te blijven.”

Eshref Reybrouck en Nico Moolenaar nemen de regie voor hun rekening. Die laatste schreef samen met Piet Matthys, Tibbe van Hoof en Bart Uytdenhouwen het scenario. Momenteel worden de opnames voorbereid.

www.netflix.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie