Nick & Simon bijten spits af in 10 voor Taal
13-04-2021 11:14:20 | Door: Saskia van Weert | hits: 917 | Tags:

Nick en Simon nemen het in de eerste aflevering van 10 voor Taal op tegen de presentatoren Irene Moors en Dennis van der Geest. Welk team is het best? De winnaars mogen een boekencheque ter waarde van duizend euro aan een bibliotheek naar keuze schenken.

De taalquiz, waar je ook nog eens wat van opsteekt, zet ieders taalgevoel op een grappige en toegankelijke manier weer op scherp. Welk team wint? Is dat het team van de schrijvers Kluun en Heleen van Royen of laat het team van Radio 538-dj Igmar Felicia en presentator en YouTuber Klaas van Kruistum ze flink door de mand vallen?

Hoe doen de Patrick Martens en Marije Knevel het tegen de door de wol geverfde presentatoren Joris Linssen en Dennis Weening? Speelt het team van First Dates met Victor en Sergio de sportpresentatoren Dione de Graaff en Toine van Peperstraten compleet onder tafel? Er kan maar één team winnen. Wie gaat er vandoor met een 10 voor Taal?

10 voor Taal is vanaf donderdag 22 april 2021 elke week te zien om 21:30 uur op SBS6 en op KIJK.nl. Het programma wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Producties.

www.sbs.nl
www.talanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie