Nicolette van Dam presenteert Net5-programma over expats
11-01-2018 15:33:39 | Door: | hits: 3610 | Tags:

In het Net5-programma Veel liefs uit Holland gaan vijf Nederlandse expats (vier mannen en een vrouw) op zoek naar een Nederlandse partner. Vinden de expats een partner die bereid is alles achter te laten en te emigreren voor de liefde? Veel liefs uit Holland wordt gepresenteerd door Nicolette van Dam.

Eind augustus was de introductieaflevering van Veel liefs uit Holland te zien bij Net5. Hierin werden Nederlandse singles opgeroepen te reageren als ze een leven met één van de expats wel zagen zitten. De vijf expats met de meeste reacties van geïnteresseerde singles worden nu gevolgd in hun zoektocht naar een geliefde uit Nederland. Dit zijn William (35) in Australië, Joep (28) in Frankrijk, Lieke (33) uit Nieuw-Zeeland, Tom (31) in Thailand en Joep (45) in Kenia.

Na het zien van de videoboodschappen komen de expats naar Nederland om op Hollandse bodem hun favoriete singles te ontmoeten tijdens de speed- en groepsdates. Slaat de vonk over en welke vier potentiele liefdes krijgen een uitnodiging om een week in het land van de expat te komen logeren? Tijdens de logeerweek leren de singles de expat en het land pas echt goed kennen.

Na deze week kiest de expat twee favoriete singles. In Nederland maakt de expat kennis met familie en vrienden van zijn of haar potentiele liefde en wordt duidelijk voor welke single het hart van de expat sneller gaat kloppen.

Veel liefs uit Holland wordt geproduceerd door Talpa. Uitzending: Net5, vanaf dinsdag 6 februari om 20:30 uur.

www.net5.nl/veelliefsuitholland
www.talpa.tv

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie