Nicolette van Dam presenteert kookprogramma Klinkt Smakelijk
28-05-2019 09:53:03 | Door: Saskia van Weert | hits: 4355 | Tags:

De beste recepten van amateurkoks staan centraal in Klinkt Smakelijk. Vanaf 1 juli 2019 is het kookprogramma elke weekdag te zien op SBS6. Nicolette van Dam presenteert de wedstrijd. Ze wordt bijgestaan door Julius Jaspers.

Een overheerlijk familierecept, een eigen specialiteit of gewoon één ultiem gerecht. Iedere thuiskok heeft wel een signature dish waar familieleden en vrienden watertandend voor aan tafel komen zitten. In Klinkt Smakelijk strijden gepassioneerde amateurchefs tegen elkaar.

Allereerst moet de omschrijving van het gerecht indruk maken. De drie koks die met hun pitch de jury het meest imponeren, zijn door naar de volgende ronde. Ook de presentatie van het gerecht moet zo gelikt, origineel en perfect mogelijk, want in slechts de twee gerechten die hierin uitblinken, zal de jury een vorkje prikken. De jury, bestaande uit Nicolette van Dam, Julius Jaspers en een BN’er, kiest de winnaar van de dag.

Hij of zij verdient een plek in de weekfinale op vrijdag, waarin de vier dagwinnaars tegen elkaar strijden en worden beoordeeld door een panel van diverse kook- en voedselexperts uit het hele land. De kok die het lekkerste gerecht op tafel zet en het ook nog eens appetijtelijk laat klinken, is de weekwinnaar van Klinkt Smakelijk!

Klinkt Smakelijk is vanaf 1 juli dagelijks om 18:00 uur te zien bij SBS6. Het programma wordt geproduceerd door ITV Studios Netherlands.

www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie