Nielsen benoemt Lars de Vries en introduceert TVTY in Nederland
05-07-2022 10:12:00 | Door: Lieselot Berentzen | hits: 923 | Tags:

TVTY biedt een breed scala aan oplossingen om de uitvoering van tv-campagnes te verbeteren door de impact ervan op de digital performance van bedrijven te meten. Lars de Vries, die onlangs bij Nielsen in dienst trad, begeleidt de introductie.

Ruim 92 procent van de Europese televisiekijkers is actief op een tweede scherm terwijl ze televisie kijken. TVTY biedt zowel attributie als synced-oplossingen om op dat kijkgedrag te reageren en om de impact ervan te meten.

Attributie

Met attributie-oplossing meet TVTY de impact van TV-campagnes van adverteerders op hun digital performance en bedrijfsresultaten, zoals op online sales, web traffic en het aantal app-downloads. De oplossingen van TVTY stellen adverteerders en bureaus in staat hun uitgaven te optimaliseren op basis van de resultaten die voor hen het belangrijkst zijn.

TV sync in real time

Met TV sync kan TVTY in real time televisiecampagnes detecteren op het moment dat ze uitgezonden worden. Veel kijkers zijn actief op hun tweede scherm, waardoor ze soms minder aandacht hebben voor de commercial die op dat moment op het grote scherm wordt uitgezonden. TVTY kan in real time de digitale campagne van de TV-commercial activeren, zodat een adverteerder via die weg ook zijn doelgroep bereikt.

Denis Rochat, Market Leader Benelux bij Nielsen: “De markt vraagt meer en meer inzicht in het resultaat van investeringen in media. Met de oplossingen die TVTY speelt Nielsen daar op een zeer laagdrempelige manier op in door duidelijkheid te verschaffen over het resultaat en effect van televisie op digitale kanalen. Zowel de attributie als de TV-sync oplossing zijn per individuele TV-campagne in te zetten en kunnen ook voor radio-campagnes gebruikt worden."

Lars de Vries

Lars de Vries begeleidt de introductie van TVTY. Lars de Vries was oprichter en managing director bij Adfact en meest recent actief als project development manager bij NMO (Nationaal Media Onderzoek). Daarnaast krijgt hij de verantwoordelijkheid over een aantal accounts en de taak om het klantenbestand van Nielsen verder uit te breiden.

ww.nielsen.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie