Nieuw SBS6-programma vtwonen verhuist met presentator Kees Tol
29-11-2018 11:55:00 | Door: | hits: 4061 | Tags:

Verhuizen is een van de meest stressvolle gebeurtenissen in het leven van de meeste mensen. In het nieuwe SBS6-programma vtwonen verhuist overvalt presentator Kees Tol nietsvermoedende mensen die druk bezig zijn met het verhuizen naar een nieuwe woning. De toekomstige bewoners mogen alles voor de verhuizing uit handen laten vallen en het verhuisteam neemt het klussen en verhuizen volledig over. De familieleden en vrienden van de kandidaten staat het team bij om mee te helpen. Hoe reageren de nieuwe bewoners op het eindresultaat? vtwonen verhuist is vanaf zondag 9 december te zien bij SBS6.

Het verhuisteam bestaat uit Kees Tol en de vtwonen stylisten Eva van de Ven, Frans Uyterlinde en Marianne Luning, de verhuizers en de vakmannen. De vtwonen stylist maakt het grote plan en zorgt ervoor dat de inrichting helemaal af komt. In de eerste aflevering overvallen ze Oscar en Monique in Enkhuizen. De zus van Oscar heeft het stel opgegeven, omdat zij altijd voor anderen klaar staan en er samen niet uit komen hoe het nieuwe huis moet worden ingericht. Monique heeft last van keuzestress. Ze verandert om de haverklap wel iets in huis en Oscar voert dit elke keer uit. Zelfs de keuken heeft al op meerdere plekken in het huis gestaan. Oscar en hun zoons zijn het bijna dagelijkse geschuif met de meubels zat. Zal de familie rustig worden nu stylist Frank Uyterlinde het interieur onder handen neemt?

vtwonen

Het magazine vtwonen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een crossmediaal merk met een website, webwinkel, shop in shops, een beurs en succesvolle programma’s bij SBS6 en Net5. Daarnaast is het merk een autoriteit op het gebied van styling. vtwonen verhuist is de volgende uitbreiding naast de titel vtwonen weer verliefd op je huis.

vtwonen verhuist wordt geproduceerd door IDTV.

 

www.sbs6.nl/vtwonenverhuist

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie