Nieuw op RTL4: This Time Next Year
28-08-2018 12:33:00 | Door: | hits: 2958 | Tags:

 

Wendy van Dijk presenteert het RTL 4-programma: This Time Next Year. In dit programma worden persoonlijke transformaties van verschillende mensen onthuld. 

In zeven afleveringen delen 35 deelnemers hun doelen die ze in een jaar tijd willen bereiken, zoals het overwinnen van een ziekte, het krijgen van een kind, het leren lezen en schrijven op oudere leeftijd of het opnieuw leren lopen na een ongeluk.

Het resultaat wordt na het uitspreken van de doelen meteen getoond. Zo kunnen kijkers zien of de doelen in een jaar tijd zijn behaald en hoe dit proces precies is verlopen.

In de eerste aflevering spreekt presentatrice Wendy van Dijk met deelneemster Romaike, bij wie progressieve MS is geconstateerd. Als de deur van de studio de eerste keer opengaat, verschijnt Romaike in een rolstoel. Haar doel is dat This Time Next Year haar leven niet meer wordt beheerst door MS. Vervolgens wordt getoond, hoe zij een jaar later, een transformatie is ondergaan.

This Time Next Year wordt geproduceerd door Vorst Media. Het programma is vanaf 13 september elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL4. 

www.rtl.nl/rtl4
www.vorstmedia.tv

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie