Nieuw op SBS6: 6 Inside
18-12-2018 11:50:11 | Door: | hits: 2889 | Tags:

Onder aanvoering van Jan Versteegh bespreken deskundigen aan tafel wat Nederland diezelfde dag bezighield. De Insiders duiden de actualiteiten die worden behandeld en geven hierbij hun mening. Insider Albert Verlinde zit iedere uitzending aan tafel, de aanwezigheid van de andere Insiders hangt samen met de actualiteit van de dag. De namen van alle aan het programma verbonden Insiders maakt SBS6 binnenkort bekend.

Jan Versteegh: “6 Inside zegt wat iedereen denkt. Het is een vrolijk, dynamisch begin van de avond, waarin Albert en ik en twee dagelijks wisselende insiders alle actualiteiten op het gebied van entertainment, (social) media, lifestyle, crime, mode en royalty bespreken.”

Albert Verlinde: “De gesprekken aan onze tafel zijn vrolijk, scherp, meelevend en zitten boordevol inside informatie waarbij uitgesproken meningen niet geschuwd worden. Als kijker word je niet alleen helemaal bijgepraat, je wordt ook geprikkeld door de Insiders aan tafel.”

Jan Versteegh: “Bij 6 Inside zorgen we voor een lekkere start van je avond. Terwijl je bijkomt van je werkdag, passeert bij ons alles wat Nederland in beroering bracht de revue. 6 Inside verrast telkens met nieuwe feiten en interessante standpunten over de belangrijkste gebeurtenissen van die dag. Onze Insiders spelen hierbij een belangrijke rol.”

Albert Verlinde: “De Insiders aan onze tafel zijn echt experts op de onderwerpen waarvoor ze aanschuiven. Ze brengen hun nieuws heet van de naald, vergezeld van een mening waar je graag even voor gaat zitten. Dit zorgt voor levendige discussies, verrassende onthullingen en inzichten én een vrolijke dynamiek aan tafel. Na 6 Inside ga je met nieuwe energie en een frisse blik op de actualiteiten van die dag de avond in.”

6 Inside wordt geproduceerd door Talpa Producties en is vanaf maandag 7 januari 2019 elke werkdag van 18:00 tot 19:00 uur te zien bij SBS6.

www.sbs6.nl/6inside
www.tv.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie