Nieuw op SBS6: Beat The Box
27-11-2018 13:39:49 | Door: | hits: 2681 | Tags:

SBS6 introduceert het programma Beat The Boxwaarin de leden van vier teams bestaande uit vrienden, stellen of gezinnen strijden om de individuele winst. In Beat The Box zien we hoe deze teams aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle denkbare gebieden getest, evenals hun vindingrijkheid bij het uitvoeren van acht vragen en opdrachten. De kijker geniet iedere aflevering volop van de gezelligheid en de dynamiek aan de verschillende speeltafels.

Het deelnemersveld van Beat The Box is gevarieerd en afkomstig uit alle geledingen van de Nederlandse samenleving. Bij het uitvoeren van hun opdrachten in Beat The Box werpen de ze al hun kennis, ervaring en behendigheden in de strijd om van elkaar te kunnen winnen. 

In iedere aflevering van Beat The Box volgen camera's de vier teams in de verschillende huiskamers. De teams spelen niet tegen elkaar, maar krijgen wel dezelfde opdrachten. De camera's tonen wisselend de verrichtingen van de teams tijdens alle spelronden. De kijker ziet dus hoe één en dezelfde vraag of opdracht een hele reeks hilarische reacties tot gevolg heeft. 

Beat The Box is ontwikkeld door EndemolShine Duitsland. De Nederlandse versie wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland.

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf maandag 7 januari 2019, 21:30-22:30 uur.

www.sbs6.nl/beatthebox
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie