Nieuw op SBS6: Dat verzin je niet!
05-12-2018 11:30:58 | Door: | hits: 4826 | Tags:

Gordon presenteert de spelshow Dat verzin je niet! op SBS6. De spelshow legt vragen voor, waarvan slechts een antwoord juist is. In elke aflevering neemt een koppel het op tegen een honderdkoppig publiek. 

Elke aflevering bestaat uit twee rondes. Bij de start van de eerste ronde heeft het koppel 100.000 euro in zijn geldpot: de pot van de honderd publieksspelers is nog leeg. Gordon legt het tweetal in deze ronde acht vragen voor over onvermoede, vaak absurde, maar toch écht bestaande situaties. Elke vraag is 12.500 euro waard. Antwoordt het koppel in één keer goed? Dan verdienen ze dit bedrag voor in hun pot. Bij elk fout antwoord van het koppel gaat er echter een deel van dit bedrag uit hun pot, naar die van de honderd publieksspelers: op die manier wordt de inzet van de finale bepaald. 

In de finaleronde wordt bepaald wie er met zijn geldbedrag naar huis gaat: het koppel of het publiek. In deze ronde legt Gordon vijf vragen voor aan de honderd publieksspelers. De foute antwoorden op elk van deze vragen zijn door het koppel zelf bedacht. Om de publiekspot te verzilveren, moet elk publiekslid één vraag goed beantwoorden. Als er dus bijvoorbeeld na vier vragen 98 van de 100 publieksleden al een keer een juist antwoord hebben gegeven, moeten de laatste twee publieksleden de laatste vraag goed beantwoorden, anders gaat het koppel met hun geldpot naar huis.

Aanmelden voor deelname kan hier

Dat Verzin Je Niet! is ontwikkeld door Talpa Content in samenwerking met Fizz, een onderdeel van RDF Television. Het format wordt geproduceerd door Talpa Producties. Internationale productie en distributie: Banijay Group en Talpa Global

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf zondag 13 januari 2019, 21:30-22:30 uur.

www.sbs6.nl
www.tv.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie