Nieuw op SBS6: Trouwen in het buitenland
16-07-2019 11:22:00 | Door: | hits: 3555 | Tags:

In het televisieprogramma Trouwen in het buitenland laten vijf koppels zich volgen in de weg naar de mooiste dag van hun leven. Ze laten zien dat trouwen in het buitenland niet meer alleen voor the rich and famous is en organiseren hun sprookjeshuwelijk zelf. Voordat zij elkaar het ja-woord kunnen geven, komen zij door taalbarrières en cultuurverschillen voor diverse onverwachte keuzes te staan.

Van een hippiebruiloft op Ibiza tot een romantisch huwelijk aan zee in Turkije. Bij de organisatie van een buitenlandse bruiloft komt meer kijken dan alleen een mooie locatie en the perfect dress. Omdat de stellen op locatie maar een paar dagen hebben om alles gereed te maken voor de grote dag, bereiden ze zich in Nederland alvast voor. Eenmaal ter plaatse is er werk aan de winkel en komen de toekomstige bruidsparen voor onverwachte situaties te staan wanneer het bijvoorbeeld gaat om de aankleding van de locatie en het diner voor de gasten. 

Trouwen in het buitenland wordt geproduceerd door No Pictures Please en wordt vanaf 22 juli 2019 wekelijks om 20:30 uur uitgezonden bij SBS6.

www.sbs6.nl/trouweninhetbuitenland
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie