Nieuw op SBS6: Wereldreis op Wielen
01-10-2018 14:12:00 | Door: | hits: 3120 | Tags:

Ze zegden hun baan op. Verhuurden hun huis. En vertrokken voor onbepaalde tijd. Voor het programma Wereldreis op Wielen hebben twee gezinnen en twee duo’s alles in Nederland achtergelaten, voor het avontuur van hun leven. Ze gaan een reis maken van 20.000 kilometer: in een karavaan kleine huisjes op wielen proberen ze om vanuit Canada het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika te bereiken. Al hun avonturen, uitdagingen en strubbelingen zijn vanaf maandag 22 oktober 2018 wekelijks te zien om 21:30 uur bij SBS6.

De karavaan van Wereldreis op Wielen bestaat uit een groep totaal verschillende reisliefhebbers. De families Wooning en Gerritsen (inclusief de kinderen, tussen de 2 en 10 jaar oud), het jonge koppel Sonny en Jaydi en de vriendinnen Lianne en Rinke krijgen elk een tiny house op wielen, een beperkt startbudget en de verplichting om als groep bij elkaar te blijven. We volgen ze, als ze met de Pan American Highway als uitgangspunt van Noord- naar Zuid-Amerika trekken.

De avonturiers moeten het onderling eens worden over de route. Is het startgeld op? Om door te kunnen reizen, moeten ze geld gaan verdienen. Hoe ze dat doen, mogen ze zelf weten. Zo overweegt de familie Wooning om onderweg op campings te gaan koken voor locals, wil de familie Gerritsen geld verdienen met het figureren in commercials en reclamecampagnes, iets wat ze thuis ook al deden. Sonny en Jaydi hopen dat hun Instagram-account voor inkomsten zorgt en Lianne en Rinke wachten af wat er op hun pad komt.

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf maandag 22 oktober 2018 om 21:30 uur.

Foto: Wessel de Groot

www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie