Nieuw op SBS6: op zoek naar het verhaal achter een uitslag
23-05-2018 10:51:00 | Door: | hits: 2653 | Tags:

In het programma Wat is de uitslag? bezoekt presentatrice Leonie ter Braak mensen die op het punt staan om een belangrijke uitslag te ontvangen. Haalt een jongen met faalangst na zeven keer zakken eindelijk zijn rijbewijs? Heeft een jonge vrouw wel of geen erfelijke aanleg voor borstkanker? Mag een vluchtelinge na haar hoger beroep toch in Nederland blijven? Is het koppel dat hun laatste ivf-poging deed wel of niet zwanger en blijkt het erfstuk dat een familie liet taxeren goud waard, of juist helemaal niets?

Per wekelijkse aflevering zien we meerdere mensen met uiteenlopende verhalen en uitslagen. Deze variëren van vrolijk en licht tot serieus en emotioneel, zoals medische uitslagen of juridische uitslagen met grote gevolgen. Om welke uitslag het ook gaat, de hoofdpersonen hebben één ding met elkaar gemeen: de uitslag heeft een belangrijke impact op hun leven.

Voor het programma is SBS6 op zoek naar mensen die binnenkort een bijzondere uitslag verwachten en dit moment op televisie willen delen. Het programma is ontwikkeld door Talpa, wordt geproduceerd door Vorst Media en is dit najaar te zien op SBS6.

www.sbs6.nl/watisdeuitslag
www.talpa.tv
www.vorstmedia.tv

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie