Nieuw programma op SBS6: Irene Moors helpt Toppers zoeken naar collega
13-02-2018 11:43:00 | Door: | hits: 2918 | Tags:

Irene Moors gaat Topper gezocht presenteren. In de talentenjacht gaan René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit op zoek naar een nieuwe collega die samen met hen mag optreden.

Tijdens vier auditierondes beslissen de zangers welke twaalf kandidaten doorgaan naar de halve finale. Worden ze het niet eens, wat nogal eens wil gebeuren bij de heren, dan beslist het publiek. In de halve finale worden de kandidaten in drie groepen verdeeld en krijgen ze de opdracht om samen een medley te zingen. Hierna valt in elke groep één talent af en krijgen de twee overgebleven kandidaten uit elke groep de opdracht om een nummer met De Toppers te zingen. Per koppel gaat het beste talent door naar de finale.

De uiteindelijke winnaar staat op 25, 26 en 27 mei met De Toppers op het podium en mag samen met hen een medley zingen. Publiek kan de opnames van Topper Gezocht bijwonen.

Topper gezocht wordt geproduceerd door Talpa Producties. Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf zaterdag 17 maart 20:00 tot 21:30 uur.

Foto: Nick van Ormondt

www.sbs6.nl/toppergezocht

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie