Videoplatform Perspectives brengt talks van professionals uit digitale marketing, media en techindustrie
14-04-2020 11:45:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2325 | Tags:

Result Recruitment Group, Big Shots (onderdeel van MakerStreet), IAB Nederland en Dutch Digital Agencies presenteren Perspectives. Een online videoplatform waarop videopresentaties van professionals uit de digitale marketing, de media en de techindustrie staan gebundeld en om de dag wordt uitgebreid met een nieuwe video. Door het produceren en delen van de videotalks willen de initiatiefnemers de markt in deze onrustige en onzekere tijden dichter bij elkaar brengen.

De markt vanuit verschillende perspectieven belicht

In de door Big Shots geproduceerde video’s staat iedere aflevering een andere spreker en een ander thema centraal. Zo vertelt Jeroen Verkroost in de eerste video hoe je als merk de digitale transformatie het meest succesvol doorloopt. In de daaropvolgende afleveringen deelt onder anderen David Barend hoe je een merk bouwt op social media, deelt Jarno Stolk zijn kennis over en ervaring met blockchain in de media en laat Anke Kuik zien waarom consent management de start van data driven marketing is.

Nieuwe kaders vragen om creatieve oplossingen

Arno Peperkoorn, directeur en partner van Result Recruitment Group en initiatiefnemer van Perspectives: “Perspectives is ontstaan vanuit de situatie waarin we nu zitten. Terwijl we elkaar op afstand houden, is innovatie dichtbij. Nieuwe kaders vragen dan ook om creatieve oplossingen waar we met elkaar naar moeten kijken.”

Wendy Pouw, directeur IAB Nederland: “We beschikken als branche over veel kennis, zijn inventief, veerkrachtig en digitaal. Daarnaast is de behoefte aan kennis onverminderd aanwezig en is het belangrijk om ook nu kennis, inspiratie en insights aan te blijven bieden. En juist in deze tijd is samenwerken essentieel: samen sta je sterker.”

Vakgenoten die van mening zijn dat hun verhaal, visie of kennis een inspiratie voor de markt kan zijn, kunnen contact opnemen met de Bigshots Studio’s via perspectives@bigshots.nl.

www.perspectives.nu
www.resultrecruitment.nl
www.bigshots.nl
www.iab.nl
www.dutchdigitalagencies.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie