Nieuwe afleveringen Spoorbewakers op Telegraaf.nl
13-02-2019 13:22:00 | Door: David de Jong | hits: 3280 | Tags:

Vanaf deze week is op Telegraaf.nl het 2e seizoen van de serie Spoorbewakers te zien. Iedere dinsdag vanaf 19:00 uur komt er een nieuwe aflevering online met bijzondere verhalen van medewerkers van ProRail. Jaarlijks vinden er tienduizenden incidenten op het spoor plaats. In Spoorbewakers is van dichtbij te zien wat er achter de schermen gebeurt wanneer het misgaat op het spoor.

Bijzonder aan dit tweede seizoen is dat er nog niet eerder vertoonde beelden van ProRail worden laten zien van incidenten die zich in het afgelopen jaar hebben afgespeeld op en rondom het spoor. Van een gestrande trein en een loslopende hond die voor de nodige vertraging zorgt tot aan verdachte en verwarde personen op en nabij het spoor.
Al deze incidenten zijn vastgelegd met beveiligingscamera's van ProRail of met GoPro's die gedragen zijn door Incidenten Bestrijders van ProRail.

De aflevering van deze week bevat beelden bij een overweg in Vught waar een jonge vrouw verdacht richting het spoor loopt. Een medewerker van ProRail bedenkt zich geen seconde als de spoorbomen naar beneden gaan. Deze video bevat schokkende beelden. 

De aflevering van deze week en eerdere afleveringen zijn hier te bekijken.

www.telegraaf.nl
www.prorail.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie