Online samenwerking KNVB en VICE Sports
11-12-2018 09:14:00 | Door: | hits: 2312 | Tags:

De KNVB en VICE Sports gaan online een samenwerking aan waarin gezamenlijk voetbalverhalen in beeld worden gebracht om jonge mensen te inspireren. VICE Sports en de KNVB willen samen de bijzondere facetten van de grootste sport van Nederland belichten. In deze content – zowel video als geschreven artikelen – worden het amateurvoetbal, enkele nationale teams en ook (jeugd)internationals gevolgd.

Stefan Agus, coördinator marketingcommunicatie en content bij de KNVB: “Behalve het bereiken van jongeren, vinden we het ook belangrijk dat er naast aandacht voor profvoetbal ook aandacht voor het amateurvoetbal is. Daarom is VICE Sports met hun doelgroep en manier van verhalen vertellen een uitstekende partij voor ons. Gezamenlijk willen we ook de minder belichte maar zeer inspirerende aspecten van het voetbal en de voetbalcultuur laten zien.”

Sam van Raalte, Editor bij VICE Sports: “Bij VICE Sports richten we ons op sportcultuur vanuit het perspectief van jonge mensen. Zo vertellen we verhalen van bijvoorbeeld fanatieke supporters op voetbaltribunes, kantines in het amateurvoetbal en jonge voetbalavonturiers. De enorme kennis en het netwerk van de KNVB geven ons nog meer inzichten en toegang tot de voetbalcultuur, waardoor we nog mooiere verhalen rondom deze thema’s kunnen brengen.”

www.sports.vice.com/nl
www.knvb.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie