Op1 blijft in de zomer vijf avonden per week te zien op NPO1
05-06-2020 15:39:00 | Door: David de Jong | hits: 1741 | Tags:

De talkshow Op1 zal de gehele zomer vijf avonden per week te zien blijven op NPO1. De talkshow zal te zien zijn vanaf 22:20 uur. Eerder werd al bekend gemaakt dat de talkshow zou doorlopen; nu is ook de invulling bekend gemaakt. Aangezien er geen grote sportevenementen zullen zijn, heeft de NPO er voor gekozen de talkshow te laten doorlopen. 

RTL Nederland stopt na 10 juli 2020 met de talkshow van Beau van Ervens Dorens en zal geen talkshow uitzenden op RTL4 waar Eva Jinek na de zomerstop terugkeert om circa 22:00 uur.

Nadia Moussaid en Pieter van der Wielen zullen namens de VPRO in juli en augustus de vrijdagavonden van Op1 voor hun rekening nemen. Giovanca Ostiana en Tijs van den Brink worden op dinsdagen ingeruild voor Margje Korevaar-Fikse en  Kefah Allush voor de Evangelische Omroep.

BNNVARA levert een dag in. Hierdoor zullen de maandagen afwisselend worden gepresenteerd door Willemijn Veenhoven en Erik Dijkstra of Sophie Hilbrand en Hugo Logtenberg.

Omroep Max blijft de woensdagavonden verzorgen met Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen. Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma blijven de donderdagen presenteren voor WNL.

Frans Klein, directeur video voor de NPO: "We hebben als publieke omroep met wisselende presentatieduo’s van verschillende omroepen voor een onbekende weg gekozen. Die nieuwe opzet is van meet af aan succesvol gebleken. Het publiek weet Op1 goed te vinden en ook de tijdelijke uitbreiding naar zaterdag en zondag in verband met de coronacrisis wordt gewaardeerd. Ook in juli en augustus blijft de NPO open met informerende, opiniërende en onderhoudende programma’s."

www.op1npo.nl
www.npo.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie