Opnames RTL 4-programma The Talent Project van start
02-07-2018 13:38:03 | Door: | hits: 3503 | Tags:

De opnames voor het RTL 4-programma The Talent Project zijn van start met de opnames van de Academy, waar potentiële zangtalenten in een periode van 100 dagen worden opgeleid en klaargestoomd om de stap naar het grote podium te maken. Vanuit The Student Hotel in Amsterdam, waar de Academy zich bevindt, krijgen de kandidaten les van veertien professionele coaches met ieder hun eigen expertise. De kandidaten hebben allemaal één doel: zichzelf maximaal uitdagen en ontwikkelen om uiteindelijk te schitteren op een podium voor een groot publiek.

De coaches

De veertien coaches die de kandidaten op de Academy gaan opleiden en begeleiden, zijn professionals van eigen bodem. Het team bestaat uit: Esther Pierweijer als hoofd vocal coach, Jordan Roy als vocal coach, Debrah Jade als vocal coach, Vincent Vianen als danscoach, Noor Groen als assistent-danscoach, Tommy Driessen als stylingcoach, Clayton Leslie als coach visagie, Glen Faria als coach A&R, Basja Chanowski als mental coach, Buffi Duberman als coach Engels, Ronny van de Ven als sportcoach, Daisy Oppelaar als health coach, Rene Smit als business coach en Kaj Gorgels als socialmediacoach. Met hun expertise zetten zij alles op alles om het talent van de kandidaten naar een hoger niveau te tillen. The Talent Project zoekt niet alleen naar zangtalent, maar investeert ook in talent.

De show wordt gepresenteerd door Johnny de Mol en Yolanthe Sneijder-Cabau. Juryleden Caro Emerald, Chantal Janzen en Roel van Velzen beoordelen de kandidaten op hun talent en of zij genoeg potentie hebben om zich verder te ontwikkelen tot een echte artiest.

The Talent Project is in het najaar van 2018 zes weken lang primetime op de vrijdagavond te zien bij RTL 4. Het format is ontwikkeld en wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland.

www.rtl.nl 
www.endemolshine.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie