Oud-deelnemers in jubileumeditie Wie is de Mol?
27-07-2020 13:01:41 | Door: Saskia van Weert | hits: 1154 | Tags:

In het jubileumseizoen van Wie is de Mol? krijgen tien oud-deelnemers een herkansing. In Italië starten zij hun zoektocht naar de Mol. Anders dan voorgaande edities blijven de kandidaten voor elkaar en voor het publiek geheim totdat het spel is begonnen.

Voor dit extra jubileumseizoen ter ere van het 20-jarig jubileum van het programma, strijken de kandidaten neer in Toscane. Hier ligt de oorsprong van de renaissance. De tien deelnemers beginnen aan het spel in Val d’Orcia, een streek in Midden-Italië. Tijdens hun zoektocht naar de Mol gaan ze langs de geboorteplaatsen en belangrijke bouwwerken van de reuzen van de Renaissance: Michelangelo, Caravaggio en Leonardo da Vinci.

Fans van Wie is de Mol? kunnen na de uitzending direct zappen naar NPO 3, voor de live-nabeschouwing vanuit VondelCS door Rop Verheijen en Marlijn Weerdenburg. Daar discussieert en speculeert het presentatieduo verder over de opdrachten, complotten en theorieën met verschillende oud-deelnemers. Ook worden de tweets en app-statistieken van de kijkers onder de loep genomen.

Vanaf komende editie heeft de bijbehorende app een nieuwe feature: naast het inzetten van punten op verdachte kandidaten, kan een speler extra punten verdienen door zelf ook een vraag uit de officiële test van de laatste aflevering te beantwoorden.

20 Jaar Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 5 september om 20.30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Foto: AVROTROS

wieisdemol.avrotros.nl
www.avrotros.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie