Paarden-vlogger Feline de Jonge genomineerd voor de Video Awards
22-02-2022 13:11:00 | Door: David de Jong | hits: 1690 | Tags:

YouTuber en paardenliefhebber Feline de Jonge is genomineerd voor de categorie Beste Talent voor de #Video Awards, een vakprijs voor online- en on demand video. Feline de Jonge is één van de eerste paarden-YouTubers van Nederland. Op haar kanaal FelineHoi, met bijna 100 duizend abonnees, deelt ze al de avonturen met haar pony Marley. De kijkers krijgen een bijzonder kijkje in het leven van een volwassen paardenmeisje.Feline de Jonge: “Wat een verrassing op mijn verjaardag! Genomineerd worden voor Beste Talent bij de #Video Awards. Of ik nou win of niet, het is al een erg tof cadeau. Marley en ik zijn ontzettend vereerd.” 

Paarden-community op YouTube

Het YouTube-kanaal FelineHoi zit sinds 2016 in het netwerk van Age Makers; het multi-channel network en influencer marketing agency van Age Media. Feline de Jonge is sinds de start betrokken bij Paardenpraat TV, waar Age Media eveneens ook sinds de start bij betrokken is. Dit platform inspireerde een generatie om hun eigen kanaal te creëren, daarmee is Nederland wereldleider als het gaat om paardenkanalen op YouTube.

Henri Lessing, Managing Partner Age Media: "Een succesvolle community op YouTube, zoals de paarden-community, brengt themakanalen, influencers en merken op een natuurlijk wijze samen. We zijn trots op Feline die binnen de community een onmiskenbaar talent is. Bij Age Media geloven we nog steeds in de kracht van niches en communities op YouTube en blijven wij deze bouwen en doorontwikkelen."

#Video Awards

Op 7 maart 2022 organiseert Hot Pepper de #Video Awards, een vakprijs voor online- en on demand video. De #Video Awards zijn in het leven geroepen om stil te staan bij al het werk wat er gemaakt wordt in de online video wereld.

www.agemedia.group
www.videoawards.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie