Paleis voor een Prikkie terug met Brabantse interieurontwerpers op SBS6
06-08-2020 13:54:56 | Door: David de Jong | hits: 1448 | Tags:

Paleis voor een Prikkie is vanaf 26 augustus 2020 wekelijks terug op SBS6 en Kijk.nl met het Brabantse duo Brian-Matthew Jacobs en Peer Akkerman. Deze interieurontwerpers gaan op pad om de woonkamers van gezinnen zonder budget om te toveren tot stijlvolle paleisjes.

Brian=Matthew Jacobs en Peer Akkerman hebben veel ervaring met interieurs uit het luxe segment, horeca en retail zoals een penthouse, een huis aan zee of een gezellige wijnbar.

In het programma is er een budget van slechts 250 euro. Daarmee zullen ze hun creativiteit moeten gebruiken voor een mooi resultaat.

Brian-Matthew Jacobs
, interieurontwerper en Director bij Peer en Jacobs: "Normaal gesproken ontwerpen we interieurs voor mensen die niet gek opkijken van een dubbeltje meer of minder. We vinden het mooi om voor dit programma mensen te mogen helpen met een klein budget. Peer en ik hopen veel Brabantse warmte en gezelligheid in het interieur van deze mensen aan te brengen. We zijn al druk bezig met de opnames en vinden het onwijs leuk om te doen!"


 
Paleis voor een Prikkie wordt geproduceerd door Vincent TV Producties.

www.peerenjacobs.nl
www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie