Pathé Thuis en maître Sergio Vyent slaan handen ineen voor Valentijn
10-02-2022 12:14:00 | Door: David de Jong | hits: 1088 | Tags:

Pathé Thuis slaat de handen ineen met Sergio Vyent  om Valentijnsdag kracht bij te zetten. Door zijn recent verschenen boek De Liefde volgens Sergio weet Sergio Vyent als geen ander hoe je de romantiek in huis haalt. Maître Sergio Vyent heeft zijn favoriete Valentijnsfilms gebundeld en deze zijn vanaf vrijdag 11 februari 2022 te zien in zijn eigen collectie via Pathé Thuis.

Sergio Vyent: "Ik ben geïntrigeerd door liefdesverhalen. Van de gesprekken aan tafel bij een eerste date, tot de verhalen van koppels die al jarenlang van alles samen hebben meegemaakt. In mijn boek De Liefde volgens Sergio beschrijf ik de liefde in al haar vormen. Van de hoogste pieken tot de diepste dalen. Wat dat betreft ben ik ook écht gek op films die de liefde zo laten zien. Mijn persoonlijke favoriete liefdesfilms vind je terug in mijn filmcollectie voor Pathé Thuis.”

Populairste Valentijnsfilms door de jaren heen

Dat Nederlanders wel te porren zijn voor een romantische film, blijkt uit de data-archieven van Pathé Thuis. Zo stonden op Valentijnsdag 2021 het break-up verhaal van Hardin en Tessa in After We Collided, de Nederlandse romantische komedie Casanova’s en het ultieme liefdesverhaal van Jack en Rose in Titanic in de toplijstjes. De Nederlandse romcom Fuck de Liefde stond in 2020 op de eerste plek, op de voet gevolgd door Fifty Shades Freed en Fifty Shades Darker. De erotische filmreeks van Fifty Shades is al jarenlang geliefd onder onder Nederlanders.www.pathethuis.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie