Pathé Thuis stelt Marco van Demen aan als Chief Marketing Officer
03-09-2021 12:40:00 | Door: David de Jong | hits: 1975 | Tags:

Streamingplatform Pathé Thuis heeft Marco van Demen aangesteld als Chief Marketing Officer (CMO). Het bedrijf heeft deze functie gecreëerd om de positie van Pathé Thuis als marktleider in de verhuur van online films in Nederland te versterken en is ervan overtuigd dat Van Demen met zijn ruime ervaring in de industrie een belangrijke bijdrage kan leveren aan deze ambitie. 

De afgelopen jaren werkte hij als Head of Marketing Entertainment Channels bij The Walt Disney Company voor een portfolio bestaande uit Disney+, FOX, 24Kitchen en National Geographic. Daarvoor werkte hij jarenlang als Brand Manager bij SBS Broadcasting voor SBS6, Net5 en Veronica, en ruim zes jaar als marketeer voor Radio 538.

Per 1 september 2021 is Van Demen gestart in de nieuwe rol van CMO bij Pathé Thuis. Pathé Thuis is zeer verheugd over de komst van Van Demen.

Thomas van de Weerd, CEO en oprichter van Pathé Thuis: “Wij zijn ontzettend trots dat wij Marco aan boord hebben kunnen krijgen om onze positie van grootste thuisbioscoop van Nederland verder te versterken in de sterk groeiende streamingmarkt.”

Marco van Demen: "Met heel veel enthousiasme en energie begin ik aan dit nieuwe avontuur. Ik kijk er naar uit om met het gedreven team en in samenwerking met onze waardevolle partners de positie van Pathé Thuis de komende jaren verder te versterken."

www.pathe-thuis.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie