Pathé Thuis vanaf 1 juli 2021 partner van KPN
20-04-2021 11:45:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 2711 | Tags:

2,16 miljoen huishoudens kunnen binnenkort via KPN TV films on-demand huren uit het filmaanbod van Pathé Thuis. Vanaf 1 juli 2021 is Pathé Thuis partner voor de levering van alle on-demand huurfilms voor de KPN-platforms. Door deze samenwerking kunnen KPN-klanten straks kiezen uit meer dan 3700 films.

Jochem de Jong, director Partnerships bij KPN: “We willen dat onze klanten op de eerste rij zitten als het gaat om de beste en nieuwste films, vers uit de bioscoop. Daarom zijn we blij dat we hen via KPN TV toegang kunnen geven tot het brede en diverse filmaanbod van Pathé Thuis.”

Thomas van de Weerd, CEO van Pathé Thuis: “Het is al jaren onze wens om, naast ons rechtstreekse aanbod, samen te werken met KPN om zo ook de KPN TV-klanten te bedienen. Dankzij de samenwerking met KPN kunnen wij een nog groter publiek bereiken met ons aanbod.”

Pathé Thuis is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de marktleider in Nederland in online verhuur van films. Het huidige aanbod wordt wekelijks uitgebreid. De dienst telt inmiddels 1 miljoen betalende huishoudens en verhuurde in 2021 meer dan 7 miljoen films met gemiddeld 2,2 kijkers per film.

www.kpn.com
www.pathethuis.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie