Pay-per-view event WrestleMania op Kijk.nl
07-04-2021 12:20:00 | Door: David de Jong | hits: 1559 | Tags:

Kijk.nl zal in de nacht van 10 op 11 april en 11 op 12 april 2021 WrestleMania van WWE uitzenden als pay-per-view evenement. Ook zullen enkele WWE-gerelateerde programma's worden uitgezonden via Kijk en Veronica. Kijk is het on-demandplatform van Talpa Network.

De kosten om één nacht naar het evenement te kijken bedragen 9,99 euro; de prijs voor beide evenementen bedraagt 15 euro. Met een ticket voor WrestleMania is het ook mogelijk het volledige event tot zeven dagen terug te kijken.

WrestleMania wordt gehost door WWE-legendes Hulk Hogan en Titus ONeil. WWE-kampioen Bobby Lashley zal in duel gaan met voormalig titelhouder Drew McIntyre en SmackDown-kampioen Sasha Banks zal tegen Royal Rumble-winnares Bianca Belair strijden. Tijdens de tweede nacht zal Roman Reigns zijn Universal-titel verdedigen tegen WWE Hall of Famer Edge en Asuka en Rhea Ripley staan dan tegenover elkaar voor de Raw Womens Championship. Mogelijk komt ook de Nederlandse WWE Superstar Aleister Black die als eerste Nederlander een singles-titel won bij WWE in actie.

Op KIJK.nl is in aanloop naar het evenement WrestleManias Legendary Moments te zien. Een programma met archiefbeelden uit het verleden van WrestleMania. Vanaf vrijdag 9 april 2021 zijn op KIJK.nl ook het drie uur durende WWE-programma RAW en het twee uur durende SmackDown te zien. Gedurende tien weken wordt wekelijks een nieuwe aflevering toegevoegd. Veronica zendt hiervan wekelijks een samenvatting van één uur uit om 23:45 uur op vrijdagen.

WWEs WrestleMania wordt vaak verward met mixed martial arts of andere vechtsporten. Het betreft echter een vorm van entertainment met personages, actie en spektakel, beoefend door WWE Superstars; getrainde professionele entertainers met atletische vaardigheden.

www.kijk.nl
www.talpanetwork.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie