Peter R. de Vries terug bij SBS6 met talkshowformat De Raadkamer
20-02-2018 10:23:00 | Door: | hits: 3250 | Tags:

Vanaf donderdag 1 maart start het nieuwe tv-format Peter R. de Vries: De Raadkamer, waarin Peter R. de Vries met verschillende experts uit de strafrecht- en mediapraktijk zal discussieren over actuele onderwerpen uit de misdaadscène. Het programma is een talkshowformat dat live wordt uitgezonden. Iedere week ontvangt Peter R. de Vries drie experts aan tafel die als panel fungeren in De Raadkamer. Daarnaast is er ruimte voor eenmalige, actuele gasten die gedurende (een deel van) de uitzending aanschuiven.

Rechtspraak is in Nederland openbaar, behalve in de Raadkamer. Daar bespreken rechters achter gesloten deuren of een verdachte schuldig wordt bevonden of niet. In het SBS6-programma Peter R. de Vries: De Raadkamer blijft niets geheim. Alle ontwikkelingen in de opsporing, de rechtspraak, de advocatuur, de misdaadjournalistiek, het gevangeniswezen, de forensische wetenschappen en bij de politie worden in deze wekelijkse talkshow openlijk besproken. Het programma zit dicht op de actualiteit: het nieuws van de dag bepaalt de onderwerpkeuze.

Peter R. de Vries: De Raadkamer wordt geproduceerd door Talpa Producties. Vanaf donderdag 1 maart wekelijks te zien op SBS6 van 21:30 tot 22:30 uur. 

www.sbs6.nl/deraadkamer
www.talpa.tv
www.talpanetwork.comVolg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie