Petra Knoth Channel Director bij 24Kitchen
18-09-2018 10:46:50 | Door: | hits: 3479 | Tags:

Petra Knoth start 20 september als Channel Director 24Kitchen. In haar rol is zij verantwoordelijk voor de strategie van het merk 24Kitchen, zowel online als tv, voor de implementatie van commerciële partnerships en voor contentontwikkeling. Knoth was eerder werkzaam voor onder andere NET5, TLC en Telegraaf Media Groep. Ook schreef zij het kookboek Smakelijk Kamperen, met meer dan 55 recepten aan inspiratie voor gevarieerd koken op de camping.

Knoth: "24Kitchen is hét foodplatform van Nederland. Dat ik nu een bijdrage mag leveren om dit merk nog sterker maken is als een droom die uitkomt. Mijn passie voor koken en zenderervaring vormen de ideale basis om 24Kitchen samen met het team verder te ontwikkelen en het publiek via alle platformen nog meer inspiratie te bieden. Wist je bijvoorbeeld dat je met de huidige receptendatabase van 24Kitchen de komende zestien jaar iedere avond iets anders op tafel kunt zetten? Dat is toch geweldig."

Alphons Martens, Director Programming Entertainment & Factual van FOX Networks Group: "Ik ben ontzettend blij om Knoth te verwelkomen als Channel Director 24Kitchen. Knoth heeft TLC geïntroduceerd in Nederland en België en in vijf jaar tijd doorontwikkeld tot een sterk merk. Tevens brengt ze ruime ervaring met zich mee op het gebied van ontwikkeling en begeleiding van digitale content. Die combinatie van zenderervaring, digitale kennis, brandmarketing en natuurlijk passie voor food maakt haar de aangewezen persoon om 24Kitchen naar de volgende fase te brengen."

www.24kitchen.nl
www.foxtv.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie