Postcode Miljoenenjacht keert terug bij SBS6 vanaf 5 september 2021
10-08-2021 17:56:00 | Door: David de Jong | hits: 3447 | Tags:

Vanaf 5 september 2021 om 20:00 uur is de Postcode Loterij Miljoenenjacht opnieuw zes weken lang te zien bij SBS6. Linda de Mol en Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz presenteren deze spelshow waarbij dit keer een hoofdprijs van 5 miljoen euro te winnen valt. 

Tijdens drie rondes spelen deelnemers mee om een plek in de finale. In de finale maakt de kandidaat kans op een bedrag van 5 miljoen euro. Postcode Loterij-deelnemers maken kans om door Winston Gerschtanowitz verrast te worden met hetzelfde bedrag als de finalist in de studio wint. De buren die meespelen met de winnende postcode van de thuiswinnaar verdelen hetzelfde bedrag nog eens met elkaar.

Linda de Mol: “De Postcode Loterij Miljoenenjacht gaat alweer haar 38ste seizoen in, er staan inmiddels meer dan 200 afleveringen op de teller. En elke keer vind ik het ontzettend leuk om te doen. Ik hoop dat ik dit seizoen iemand miljonair kan maken, zoals een aantal keren is gelukt, maar dat is alweer drie jaar geleden. In 2005 won een kandidaat 1.495.000 euro en in 2017 en 2018 wonnen de finalisten elk ruim 1 miljoen euro. Hopelijk gaat er dit keer ook een kandidaat als miljonair naar huis.”

Winston Gerschtanowitz:: “Ja, dat zou werkelijk fantastisch zijn. Want dan wint iemand thuis ook een enorm bedrag en kunnen zijn buren die meespelen met dezelfde winnende postcode ook hiervan profiteren. Iedereen blij. We gaan het zien in dit nieuwe seizoen."

Postcode Loterij Miljoenenjacht wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland, dat onderdeel is van Banijay Benelux. Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.

credits foto: William Rutten

www.talpanetwork.com
www.sbs6.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie