Quadia wint European Readers’ Choice Award
14-11-2019 10:01:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 2519 | Tags:

Voor het derde jaar op rij heeft Quadia een Streaming Media European Reader’s Choice Award gewonnen. Dit jaar kreeg het bedrijf een award in de categorie Streaming Service Provider.

Streaming Media, internationale uitgever van nieuws op het gebied van online video, vraagt sinds 2009 professionals uit de video-industrie ieder jaar om te stemmen op hun favoriete bedrijf in het vakgebied. Naast Streaming Service Provider zijn er nog andere categorieën, zoals Webcast Platform, Enterprise Video Solution en Online Video Platform. In deze laatste categorie werd Quadia tweede.

Steeds meer organisaties zenden presentaties, seminars of masterclasses live uit. Op deze manier kunnen kijkers van over de hele wereld deelnemen aan een sessie of deze op een later moment terugkijken. Ook wordt het steeds eenvoudiger om als bedrijf een branded broadcaster te worden: iedereen met een camera, editing skills en toegang tot social media kan tegenwoordig een zender worden. Quadia is ervan overtuigd dat een professionele uitzending, de juiste online technologie en platformen de succesfactoren zijn voor het ontwikkelen en delen van online video’s.

Nico Verspaget, directeur van Quadia: “We zijn ontzettend trots dat we voor de tweede keer deze award hebben gewonnen. Weliswaar in een andere categorie, maar dat is alleen maar een compliment. We hebben de afgelopen jaren niet alleen maar gewerkt aan ons webcasting platform, we hebben ons ook juist als allround streamingdienstverlener willen profileren. En met succes. Het winnen van deze award is een geweldige erkenning voor onze inspanningen en motiveert ons om te blijven innoveren.”

nl.quadia.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie