Quadia's masterclass-serie Groeimasters van start
30-01-2018 14:06:18 | Door: | hits: 2974 | Tags:

Ieder bedrijf gaat door verschillende fasen van groei. Veel ondernemers ondervinden grote uitdagingen bij het laten doorgroeien van hun bedrijf. De manier waarop het bedrijf werkt bij acht medewerkers is radicaal anders bij 25 medewerkers. Hoe werkt dat precies en wat moet je als ondernemer veranderen om die groei te organiseren?

De serie masterclasses Groeimasters is er voor ambitieuze ondernemers die al een paar jaar bezig zijn en van hun onderneming een scale-up willen maken. Groeimasters wil deze ondernemers faciliteren met concrete inzichten en gereedschappen om makkelijker, beter en sneller te groeien. Ze doen dit door alle theorieën, experts en groeiondernemers te bundelen in een tiendelige online masterclass. In de eerste masterclass zijn onder andere te gast Prof. dr. Justin Jansen van de Erasmus Universiteit Rotterdam en Hans de Groot van VOC Capital Partners.

Aan Groeimasters werken diverse partners mee, waaronder nlgroeit, Aegon, Grant Thornton, Microsoft, Fundwijzer en 24COMS. De serie is te volgen via groeimasters.nl. Gedurende tien live online masterclasses worden ondernemers bijgespijkerd en geïnspireerd op gebieden als management, marketing, innovatie en internationalisering.

Nico Verspaget, CEO van Quadia Online Video: “De serie is zo opgezet dat experts op de verschillende onderdelen en ondernemers hun ervaring delen tijdens de masterclasses. Maar we vinden het ook belangrijk dat deelnemers vragen kunnen stellen. Die mogelijkheid is er: als kijker kun je anoniem vragen stellen, die worden beantwoord door een kennispanel dat achter de schermen werkt. Het is zelfs mogelijk om een mentor aan te vragen. Een ondernemer die al een paar stappen verder is en waarmee de Groeimasters deelnemer kan klankborden.”

Kees de Jong, mede-initiatiefnemer van nlgroeit: “Iedere fase in het groeiproces van een bedrijf gaat gepaard met groeipijnen; of het nu gaat om aanpassingen in de structuur, de cultuur of de winstgevendheid. Veel ondernemers en leiders merken dat ze wel wat hulp kunnen gebruiken om een bedrijf naar een volgend niveau te tillen. Als je altijd doet wat je blijft doen, zul je ook het resultaat houden dat je altijd had – of je krijgt zelfs te maken met een stagnerende of dalende winst omdat de concurrentie harder gaat. Met Groeimasters willen we ondernemers zelf de sleutel geven om deze groeipijnen te overwinnen en de volgende fase te bereiken.”

Geïnteresseerden kunnen zich kosteloos inschrijven via www.groeimasters.nl.

www.quadia.com

 

Het Nederlands MediaNetwerk houdt regelmatig interviews in de studio's van Quadia. Kijk op www.nederlandsmedianetwerk.tv.

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie