RTL Ventures investeert in travelbags.nl
05-06-2018 09:34:00 | Door: | hits: 3357 | Tags:

Travelbags en RTL Ventures maken bekend dat zij een investeringsovereenkomst hebben gesloten. RTL neemt een minderheidsbelang in de online winkel op het gebied van koffers en tassen.

Gerjan Horstra, eigenaar van Travelbags: "Er wordt steeds vaker en door meer mensen gereisd, waardoor er een toenemende vraag is naar koffers, tassen en accessoires. Wij willen onze groei in Nederland en België doorzetten en Travelbags uitrollen in omliggende landen. In 2016 zijn wij in contact gekomen met RTL en hebben direct gemerkt dat TV een krachtig medium is om veel mensen te bereiken. Het heeft bijgedragen aan een significante stijging van onze naamsbekendheid en (in)directe sales."

Vincent Pieterson, Investment Director RTL: "Travelbags is in 2016 bij RTL gestart met een billboarding campagne. Begin dit jaar ging de samenwerking nog een stap verder. Samen met onze Creatieve Unit is een succesvolle campagne ontwikkeld rondom Expeditie Robinson. We slaan de handen nu verder ineen om Travelsbags nog bekender te maken onder het grote publiek. Door de verbinding te zoeken met onze merken op het gebied van fashion-, lifestyle en reizen willen we een extra boost geven aan de groei van het bedrijf. Daarnaast zetten we ons netwerk binnen RTL Group in om hen te helpen bij de verdere internationale uitrol."

www.travelbags.nl
www.rtl.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie