RTL maakt managementteam Ad Alliance bekend
02-02-2020 15:20:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 4328 | Tags:

Op 29 oktober 2019 kondigde RTL Nederland aan dat het bedrijf de sales-activiteiten van Adfactor, BrandDeli, Triade Media en RTL samenbrengt in een nieuw video-salesnetwerk onder de naam Ad Alliance. De oprichting van Ad Alliance is het antwoord op de behoefte van klanten aan verbeterde service, innovatie en op maat gemaakte (bereiks)oplossingen en hiermee zet RTL Nederland één video powerhouse op de kaart. Ad Alliance maakt nu het managementteam bekend.

De wens vanuit de markt is om aan de voorkant één contactpersoon te hebben en aan de achterkant toegang te krijgen tot een veelheid aan mogelijkheden op tv, online en social. Dit vormde het vertrekpunt van de nieuwe organisatiestructuur, die is gebouwd rondom vijf aandachtsgebieden die intensief met elkaar samenwerken: sales, creatie, marketing intelligence & operations, partnerships & innovatie en productontwikkeling. Deze cirkels worden aangestuurd door het managementteam.

Anna-Maria Vujinovic is verantwoordelijk voor Sales. Met haar ruime ervaring in het innovatief verbinden van alle sales op het gebied van total video, neemt ze het strategische relatiebeheer in de breedste zin voor haar rekening. Dankzij het aanstellen van één aanspreekpunt per discipline is Sales volledig vanuit klantbehoefte ingericht en deze integrale aanpak brengt de diversiteit in het salesportfolio samen.

Marco Gijsen leidt het Creative Strategy Label. Marco heeft de afgelopen jaren bij BrandDeli bewezen dat hij creativiteit en commercie samen kan brengen in effectieve concepten. Het Creative Strategy Label bedenkt, produceert en adviseert de klant over passende campagnes, commerciële proposities en innovatieve contentstrategieën.

Carla der Kinderen is de drijvende kracht achter Marketing, Intelligence & Operations, het kenniscentrum van Ad Alliance. Met haar jarenlange expertise brengt ze alle kennis op het gebied van klant- en consumentengedrag, trends, revenue en pricing samen in één hub.

Gijs van Beek leidt Partnership Management & Innovation. Door zijn brede kennis van spot én digital is hij intermediair tussen de business en onze partners en medebepalend voor innovatie van Ad Alliance over de volle breedte. Gijs zorgt met zijn team voor de ontwikkeling van huidige en innovatieve producten en processen en beheert de relatie met partners.

Chris van Wijnen is verantwoordelijk voor Product. Zijn expertise als consultant bij verschillende overnametrajecten en zijn bijdrage aan de totstandkoming van Ad Alliance maakt hem de juiste persoon op de juiste plek. Zijn team focust zich op continu productontwikkeling rondom het sales portfolio en het technische ecosysteem dat onder het salesproces ligt.

Pieter Bos (Head of Twitter Client Solutions NL) en Wouter van de Kamp (Managing Director Adfactor/Ad Alliance locatie Den Haag) treden beiden ook toe tot het managementteam.

Het managementteam rapporteert aan Ton Rozestraten, CEO Ad Alliance: “Met deze benoemingen is Ad Alliance klaar om creativiteit en innovatie optimaal te faciliteren. Deze sterke combinatie van verschillende achtergronden en disciplines levert een scherpe klantfocus en een wendbare organisatie die klanten het grootste bereik van de hoogste kwaliteit biedt. De komende periode blijven we met dit team verder bouwen aan een stevig Ad Alliance, waarmee we klanten oplossingen op maat bieden.”

Ton Rozestraten neemt namens Ad Alliance plaats in de board van RTL Nederland.

www.adalliance.nl
www.rtl.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie