Radio 10 en SBS6 presenteren allermooiste liedje van Nederland: Het Dorp
18-11-2019 14:39:00 | Door: David de Jong | hits: 2339 | Tags:

Radio 10 en SBS6 hebben bekendgemaakt dat Het Dorp het allermooiste liedje van Nederland is. Het Dorp is in 1974 geschreven en gezonden door Wim Sonneveld. De ontknoping van een wekenlange zoektocht naar het mooiste liedje van ons land werd bekendgemaakt in Shownieuws op SBS6. De afgelopen weken zongen de beste artiesten van Nederland de vijftig liedjes waar het meest op was gestemd door de kijkers van SBS6 en luisteraars van Radio 10. De vakjury koos de tien finalenummers en uiteindelijk bepaalde de kijker de winnaar.
 
Het Dorp van Wim Sonneveld, wist de harten van de meeste kijkers te raken. Dit liedje werd gezongen door Jan Dulles. Op plek 2 en 3 zijn Zeg me dat het niet zo is van Frank Boeijen Groep en Avond van Boudewijn de Groot geëindigd.

Presentator Johnny de Mol: “Het Mooiste Liedje was niet alleen een muzikale zoektocht naar het allermooiste liedje van een Nederlandse artiest, maar ook een emotionele zoektocht met bijzondere en dierbare verhalen van mensen. Naar de kracht van muziek, hoe een lied echt veel kan betekenen voor mensen en symbool staat voor bijzondere momenten. Voor mij is elk liedje dat je zo diep kan raken een winnaar.”


 
www.radio10.nl
www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie