Ramon Brugman en MOA lanceren messenset en YouTube-kanaal
20-11-2021 13:30:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 2651 | Tags:

Chef-kok en imker Ramon Brugman en MOA hebben de handen ineengeslagen om producten te ontwikkelen voor in de keuken. Zaterdag 20 november is de professionele messenset gelanceerd in combinatie met een videoserie over buiten koken op het nieuwe kanaal: MOA x Ramon Brugman.

Materialen

De messenset is twee jaar in ontwikkeling geweest en is vervaardigd uit VG10 staal met 66 laags damaststaal. De messen kenmerken zich door een handvat van onbehandeld walnotenhout met een ingegraveerde bij en Ramon’s logo gestempeld op de achterkant.

Ramon Brugman: “Twee jaar lang heb ik hier aan gewerkt. Het is mijn droom, mijn passie, alles van mij zit hierin. Ik ben ongelofelijk trots dat ik mijn eigen messenset mag presenteren. We hebben de beste materialen en producten gebruikt, desalniettemin zijn de messen betaalbaar gebleven, daar ben ik blij om.” 

YouTube kanaal

Het YouTube-kanaal is voor iedereen die van buiten koken houdt en graag op avontuur gaat. In de nieuwe serie kookt de beroemde chef-kok met de baard gerechten in de natuur. Elke zaterdag om 12:00 uur duikt Ramon de wildernis in. In de eerste aflevering grilt hij een tomahawk steak op open vuur. Naast kookvideo’s deelt Brugman ook handige tips over het gebruik van de messen en handige snijtechnieken.

Ramon Brugman: “Om koken te kunnen combineren met het leven in de natuur is voor mij het ultieme gevoel van vrijheid. Op het nieuwe YouTube-kanaal deel ik mijn passie, namelijk koken met eerlijke producten in de wilde natuur. Ik vind het fantastisch dat ik dit met iedereen mag delen!”

Samenwerking

De messenset is online te bestellen via de website www.ramonbrugmanbymoa.nl, waar binnenkort ook de nieuwe producten uit de lijn worden gepresenteerd. De samenwerking van MOA en Ramon Brugman is tot stand gekomen door: Filmakers voor concept en productie, mediabureau Zuiver Media en YouTube Agency Age Media.

Over Ramon Brugman

Ramon Brugman - de chef-kok met baard – is bekend van van televisie, radio, YouTube en kookboeken. Hij trakteert zijn publiek vrijwel dagelijks op gepassioneerde en duurzame gerechten.

Over MOA

MOA is een Nederlands bedrijf dat betrouwbare en gebruiksvriendelijke producten voor in huis maakt met een hele goede prijs-kwaliteitverhouding en prachtig design. Bij MOA krijg je waar voor je geld in producten én service.

www.ramonbrugmanbymoa.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie