Realityster Roy Donders ontwerpt bed
22-07-2019 09:43:04 | Door: Saskia van Weert | hits: 2209 | Tags:

Stylist, tv-persoonlijkheid en zanger Roy Donders heeft een bed ontworpen voor Dekbed-Discounter.nl. De tweepersoons-boxspring is vanaf woensdag 24 juli 2019 verkrijgbaar.

Het bed van de bedenker van de huispakken heeft een velours vintage stof en is in vier kleuren verkrijgbaar bij online beddenwinkel. De Brabander heeft niet alleen nagedacht over de aankleding, maar ook over de algemene uitstraling en het ligcomfort. Zo is er speciaal voor dit bed een apart hoofdbord ontworpen en heeft de boxspring een koudschuimtopper, waardoor het een medium hardheid heeft.

Roy Donders: “Het is natuurlijk een heel ander discipline dan mode, maar wel heel gaaf om te mogen doen. Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Ik heb me daarom laten adviseren door specialisten en zo is er een fantastisch bed ontstaan waar je heerlijk op slaapt, maar dat er eveneens fantastisch mooi uit ziet.”

Het speciale bed is via Dekbed-Discounter.nl te bestellen en kan geleased worden. Onder de  eerste tien klanten die de boxspring aanschaffen zal een speciale meet & greet worden verloot, waarbij Roy Donders zelf het bed komt afleveren en testen.

www.dekbed-discounter.nl
www.roydonders.tv

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie