Remko Peters commercieel directeur TradeCast TV
25-07-2018 10:47:29 | Door: | hits: 3179 | Tags:

Remko Peters is aangesteld als commercieel directeur van het Zwolse technologiebedrijf TradeCast TV. Peters is verantwoordelijk voor de commerciële strategie van TradeCast TV, dat wereldwijd onlinevideoplatformen in de markt zet.

Yillmaz Schoen, oprichter en CEO van TradeCast TV: “Remko’s indrukwekkende staat van dienst, internationale ervaring en omvangrijke netwerk maken hem de aangewezen persoon om TradeCast  wereldwijd naar een volgend niveau te tillen. We zijn ontzettend blij om hem in ons team te verwelkomen.”

Met zijn aanstelling als commercieel directeur van TradeCast TV sluit Peters zijn hoofdstuk als marketingdirecteur van Ouwehands Dierenpark in Rhenen af. Peters droeg daar sinds 2003 de verantwoordelijkheid voor alle marketing- en commerciële uitingen. Peters is tegelijkertijd actief als filmproducent, scenarioschrijver, regisseur en producent van televisieseries en speelfilms en als Managing Partner van muziekstudio The Record Plant in Los Angeles, Californië.  

Peters, CCO van TradeCast TV: “Mijn doelstelling is om samen met het zeer ambitieuze team van TradeCast dit unieke merk wereldwijd uit te rollen. Iedereen, waar ook ter wereld, kan met deze technologie eenvoudig een eigen, volledig onafhankelijk tv-station opzetten. Alleen op deze manier worden de inkomsten rechtvaardig verdeeld onder de makers van content. Zo krijgen uitgevers, merken en bedrijven weer zelf de controle over content, waardecreatie en gebruikersdata. Gelijktijdig weten adverteerders exact wie wat kijkt, wanneer, op welk apparaat en hoe lang. Eindelijk volledig meetbare tv, bereikbaar voor iedereen!”

www.tradecast.tv

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie