Robert Jensen terug op tv
08-10-2018 11:28:00 | Door: | hits: 2969 | Tags:

In zijn personality show gidst Robert Jensen de kijker op zijn bekende eigenzinnige wijze door de actuele warrige tijden van nu. Hij daagt zijn gasten uit om de discussie aan te gaan over actuele sociale onderwerpen die op ieders leven van invloed zijn, zoals de Brexit, fake news, Trump en de plastic soep.

Jensen: "Ik zie mezelf als een student van de media en heb geconcludeerd dat er in de Westerse wereld een punt bereikt is, waar enorm belangrijke issues verontrustend eenzijdig worden belicht. Het is tijd voor een ander geluid."

Werner van Es, programma directeur van RTL5: "Met zijn uitgesproken karakter past Robert Jensen naadloos bij de uitstraling van RTL 5. Hij was een van de weinigen die ook de andere kant van de Amerikaanse verkiezingen onderzocht en dat in beeld heeft gebracht met Jensen kiest voor Amerika. Nu geeft hij zijn unieke kijk op de rest van de wereld in de personality show Jensen. 

Jensen wordt geproduceerd door Fabiola in co-productie met Robert Jensen Producties en is wekelijks te zien vanaf dinsdag 30 oktober om 21:30 uur. 

www.rtl.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie