Roland Garros drie jaar exclusief bij Eurosport
27-05-2019 10:01:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 2567 | Tags:

Tennistoernooi Roland Garros is tot en met 2021 exclusief te zien bij Eurosport. De wedstrijden van het toernooi zijn te volgen via de televisie en de Eurosport Player. Het Grand Slam-toernooi duurt nog tot en met 9 juni 2019.

Gijs Poortman, Head of Sports van Eurosport Nederland: “Roland Garros is ieder jaar weer een geweldig toernooi. Met Kiki Bertens in geweldige vorm op haar favoriete ondergrond en alle toppers vertegenwoordigd kunnen we dit jaar en de komende jaren weer veel spektakel verwachten. We zijn dan ook erg bij dat het mooiste graveltoernooi ter wereld ook de komende drie jaar te zien is bij het Home of Grand Slam Tennis."

De uitzendingen van Eurosport worden omlijst door analyses van Game, Schett en Mats met Mats Wilander en Barbara Schett en bijdrages van John McEnroe, Kim Clijsters en Chris Evert. Via Eurosport.nl, Twitter, Facebook en Instagram zijn highlights, interviews en achtergronden te lezen en te zien. Tennispodcast Achter de Baseline is er tijdens Roland Garros dagelijks met een terugblik op de tennisdag in Parijs en een vooruitblik op de belangrijkste wedstrijden van de dag erna.

Naast Roland Garros zijn ook de andere drie Grand Slams, de Australian Open, Wimbledon en de US Open, te zien bij Eurosport.

Foto: Getty Images

www.eurosport.nl
www.rolandgarros.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie