Ruben Nicolai onderzoekt wie er alles van weet in Ik Weet Er Alles Van
04-07-2019 12:18:00 | Door: David de Jong | hits: 3958 | Tags:

In de dagelijkse quiz Ik Weet Er Alles Van! staan de hele week zes dezelfde kandidaten centraal, ieder met een eigen specialisme. Dat varieert van veel kennis over Disney, het Eurovisie Songfestival, kaas, voetbal of superhelden. Een week lang gaan de zes kennisfanaten de strijd met elkaar aan. Met veel kennis van het eigen specialisme en ook een beetje van die van de anderen, kan een kandidaat de 'spotspeler' van de aflevering worden. De spotspeler neemt plaats naast presentator Ruben Nicolai en krijgt hiermee de regie van het spel in handen. Zo maakt hij het meeste kans om geld te verdienen en te cashen. Alle kandidaten kunnen een hele week geld winnen - en ook weer verliezen. Ik Weet Er Alles Van! is vanaf 8 juli elke werkdag om 20:00 uur te zien bij RTL 4.

In 25 minuten worden drie rondes gespeeld, waarbij op verschillende manieren de kennis van de specialisten wordt getest.

In de laatste ronde kan de spotspeler zijn verdiende geld - 50 euro per goed beantwoorde vraag - cashen. Inclusief het geld van zijn medespelers. Maar die kunnen op hun beurt ook de spotspeler blut spelen.

Op weg naar de vrijdag kan het geld dat de spelers op hun eigen rekening hebben staan steeds verder oplopen. Ook wordt op de laatste dag voor dubbele bedragen gespeeld. De quiz wordt geproduceerd door Blue Circle, net als RTL 4 onderdeel van RTL Group.

www.rtl.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie