Ruim 1.2 miljoen kijkers voor Knooppunt Holland op TV Rijnmond
20-09-2018 13:30:35 | Door: | hits: 1741 | Tags:

Zaterdag 15 septemnber is de laatste uitzending van Knooppunt Holland uitgezonden op TV Rijnmond. In totaal hebben ruim 1.2 miljoen mensen gekeken naar het tweede seizoen van de serie. Dit zijn 872.000 kijkers meer dan het seizoen in 2017.

Knooppunt Holland

In Knooppunt Holland ontdekt presentator Johan Overdevest Zuid-Holland per fiets. Wekelijks fietst hij samen met een bekende Nederlander een route door de mooiste natuur- en recreatiegebieden in de provincie. Onderweg bezoeken Johan en zijn gast de meest bijzondere plekken, ontmoeten mensen en hebben persoonlijke gesprekken tijdens een picknick. Drone-opnames zorgen voor unieke luchtbeelden van deze gebieden.

Kijkcijfers

In totaal hebben ruim 1.2 miljoen mensen gekeken naar seizoen twee van Knooppunt Holland. Vooral de afleveringen met Maurice Middendorp en Dieuwertje Blok zijn goed bekeken. 260.000 mensen zagen Johan samen met RTL weerman Middendorp een route fietsen door de Duin- en Bollenstreek waarbij ze bloemenvelden van tulpen, narcissen en hyacinten tegenkwamen. De fietstocht van Dieuwertje Blok langs Waddinxveen, Boskoop, Bodegraven en Reeuwijk trok 209.000 kijkers.

De afleveringen van Knooppunt Holland terugkijken? Klik hier

www.rijnmond.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie