Ruud de Langen vertrekt bij Talpa Network
11-06-2020 10:44:00 | Door: David de Jong | hits: 5171 | Tags:

Ruud de Langen, Chief Creative Officer, vertrekt per 1 oktober 2020 bij Talpa Network. Door een reorganisatie is besloten om Talpa Social, het videoplatform KIJK en de creatieve afdelingen op een andere wijze aan te sturen. Ruud de Langen werkt sinds 2018 als CCO bij Talpa Network en heeft zelf besloten Talpa Network te verlaten. Er zal geen opvolger worden aangesteld.

Peter de Mönnink, CEO Talpa Network: “Ruud de Langen heeft een sleutelrol vervuld in de almaar uitdagende wereld van creatie om consumenten te bereiken en met merken te verbinden. Creativiteit is één van die disciplines waarin juist de persoon het verschil maakt. Ruud de Langen heeft die rol met verve ingevuld en daarmee een stevig fundament gelegd onder de creatieve proces aanpak binnen Talpa Network. Wij zijn Ruud zeer erkentelijk. Zijn unieke inzichten, drive en passie voor creatie en krachtige stem in de samenwerking met klanten hebben zowel intern als extern geleid tot een verdere professionalisering en versterking van de positionering van ons bedrijf in de Nederlands mediabranche.”
 
Ruud de Langen: “De afgelopen twee jaar heb ik mooie dingen gedaan. Een creatieve organisatie neerzetten middels de acquisitie van Brandnewtelly. Dat resulteerde in een aantal opvallende effectieve campagnes. We hebben het VOD-platform KIJK nieuw leven ingeblazen met meer dan een verdubbeling van bereik als resultaat. De samenwerking met jong talent in het social team maakte me duidelijk dat er nog veel goeds te verwachten is. Mede door de coronacrisis gaat Talpa Network nu een nieuwe fase in, die niet meer goed aansluit bij mijn ambities. Werken bij Talpa Network was eervol. Ik heb een spannende en leerzame tijd gehad met hele leuke collega’s en ben daar zeer dankbaar voor. Het is nu tijd om deze mooie ervaringen mee te nemen in mijn oriëntatie op een nieuwe uitdaging.”

www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie