SBS6 brengt Ellen & Naomi: 24 uur mandekking 
22-03-2018 10:43:00 | Door: | hits: 2963 | Tags:

Voormalig tophockeysters en beste vriendinnen Ellen Hoog en Naomi van As krijgen hun eigen personalityshow. In Ellen & Naomi: 24 uur mandekking leren ze een aantal bekende Nederlandse mannen kennen. Ze trekken 24 uur lang met ze op en vragen hen  het hemd van het lijf. Ellen & Naomi: 24 uur mandekking is vanaf dinsdag 1 mei te zien bij SBS6.
 
In hun nieuwe programma gaan Ellen en Naomi een etmaal op pad met onder anderen Johnny de Mol, Gerard Joling, Afrojack, Jandino Asporaat en André Hazes. Voorafgaand aan elk bezoekje vullen de dames een rapport over de man in.

Wat weten ze al van hem, en wat denken ze op dit moment van hem? Ze geven een rapportcijfer voor verschillende aspecten, zoals sexappeal, intelligentie, gevoel voor humor, sportiviteit en hoffelijkheid.

De grote vraag is: denken ze er na 24 uur nog steeds zo over – of worden ze verrast? De dames laten geen middel onbenut: na een dag vol (sportieve) activiteiten, vraaggesprekken, dilemma’s en een wilde nacht in de kroeg komt uiteindelijk altijd de ware aard van de hoofdgast boven.
 
Elke aflevering start bij de bekende man thuis, waar Ellen en Naomi hem komen ophalen. Hij mag een koffertje inpakken met de spullen die hij nodig denkt te hebben in de komende 24 uur. Waar ze precies naartoe gaan en wat ze die dag gaan doen, blijft een verrassing totdat ze op locatie zijn.
 
Ellen & Naomi: 24 uur mandekking wordt geproduceerd door Talpa.
 
Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf dinsdag 1 mei 21.30 – 22.30 uur.

www.sbs6.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie