SBS6 en Amazon gaan Million Dollar Island uitzenden
07-02-2022 11:44:53 | Door: Saskia van Weert | hits: 1553 | Tags:

Een onbewoond eiland. 100 wildvreemden. 2 maanden overleven. En één miljoen euro aan prijzengeld. Dat zijn de pijlers van het gloednieuwe survival realityprogramma Million Dollar Island. Het programma is vanaf maart te zien op SBS6 en een uur later op Amazon Prime Video.

Maar overleven in de wildernis met minimale middelen is niet het enige waar het om draait. Elke deelnemer start met een polsbandje dat 10.000 euro waard is. Met het spelen van spellen kunnen de eilandbewoners polsbandjes winnen en verliezen. Ze kunnen ook bandjes krijgen. Als iemand opgeeft en vertrekt omdat het te zwaar wordt, moet hij zijn bandje(s) weggeven aan één van de achterblijvers. Zo kan vriendschap een fortuin opleveren. Welke eilandbewoners houden het tot het einde vol en met hoeveel geld verlaten zij het eiland?

Million Dollar Island wordt gepresenteerd door Dennis van der Geest. Op Prime Video is vanaf één uur na de uitzending op SBS6 ook de napraatshow Million Dollar More te zien, gepresenteerd door Giel de Winter.

Het programma is vanaf zondag 6 maart om 21.30 uur te zien op SBS6. Vanaf één uur na uitzending is de aflevering ook beschikbaar op Prime Video. Million Dollar Island is een format van Talpa Concepts en Monday Media en wordt geproduceerd door Monday Media.

Foto: MaxMore Photography

www.sbs.nl
www.primevideo.com
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie