SBS6 houdt Het Grootste Coronaspreekuur live op 31 januari
21-01-2021 10:52:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1352 | Tags:

Er zijn veel vragen vanuit consumenten over de coronavaccins. Daarom houdt SBS6 in samenwerking met het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) op zondagavond 31 januari live Het Grootste Coronaspreekuur – vragen over vaccins.

Onder leiding van presentatrice Merel Westrik beantwoorden deskundigen als IC-arts en hoogleraar Diederik Gommers (NVIC), hoogleraar immunologie Marjolein van Egmond (Amsterdam UMC) en voorzitter Ton de Boer (CBG) vragen van mensen thuis. Het gaat om vragen als ‘Welke bijwerkingen zijn er?’ en ‘Mag ik een prik halen als ik zwanger ben?’

Prof. dr. Ton de Boer, CBG-voorzitter: “We zijn al maanden druk bezig met het beoordelen van de werkzaamheid, veiligheid en kwaliteit van de coronavaccins. Dat we nu al de eerste vaccins hebben kunnen goedkeuren is dan ook erg goed nieuws. Maar ik begrijp heel goed dat er mensen zijn die vragen hebben. Bijvoorbeeld over de snelheid van de ontwikkeling van de vaccins, over bijwerkingen en hoe goed het vaccin werkt bij specifieke groepen mensen. Deze vragen willen we graag beantwoorden, zodat mensen op basis van de juiste informatie een keuze kunnen maken om zich te laten vaccineren.”

Het Grootste Coronaspreekuur - vragen over vaccins wordt geproduceerd door I Care Producties in samenwerking met het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG). Het programma is te zien op zondag 31 januari om 17:30 uur bij SBS6, via YouTube en op KIJK.nl.

www.sbs.nl
www.talpanetwerk.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie