SBS6 in mei 3 zaterdagavonden in teken van Eurovisie Songfestival
15-04-2021 17:29:00 | Door: David de Jong | hits: 1190 | Tags:

De eerste drie zaterdagavonden van mei 2021 staan bij SBS6 in het teken van het Eurovisie Songfestival. De Radio 10 Songfestivalquiz zal met Gerard Ekdom worden uitgezonden, waarna Jeroen Jeroen van der Boom muzikale gasten in De Beste Liedjes van het Songfestival zal ontvangen. Zijn gasten zijn bekende liefhebbers van het grootste muziekspektakel ter wereld, maar ook artiesten die Nederland hebben vertegenwoordigd.
 
In elke aflevering van De Beste Liedjes van het Songfestival ontvangt Jeroen van der Boom drie bijzondere artiesten aan zijn bekende witte piano, onder wie Tino Martin, Ruth Jacott, OG3NE, Gerard Joling, Anita Meyer en Glennis Grace. Van al zijn gasten wil Jeroen van der Boom weten wat hun favoriete songfestivalliedjes zijn. De presentator en zijn gasten zingen veel van deze songfestivalliedjes, maar er is ook een gastoptreden: een internationale songfestivalwinnaar komt langs met zijn of haar winnende songfestivalliedje
 
De Beste Liedjes van het Songfestival wordt drie zaterdagen op rij om 21:30 uur op SBS6 uitgezonden, direct na De Radio 10 Songfestivalquiz van 20.30 uur.
 
De Beste Liedjes van het Songfestival wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Producties.

www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie