SBS6 komt met blind daten en quizzen met Linda de Mol
13-05-2021 22:00:00 | Door: David de Jong | hits: 1201 | Tags:

SBS6 zal in het najaar van 2021 een blind dating realityprogramma combinereen met een kennisquiz. Linda de Mol zal het programma presenteren. In elke aflevering nemen drie gematchte koppels het tegen elkaar op.

De singles die een koppel vormen, hebben elkaar voor de show al uitgebreid gesproken, maar nog niet gezien.  Ze krijgen ruim de tijd om met elkaar te praten. Na de dates geven de singles aan met wie ze een klik voelen. Met wie ze uiteindelijk gematcht zijn, blijft een verrassing totdat Linda de Mol dat in de studio aan ze bekendmaakt. Ze zien elkaar pas als er tijdens de show een koppel afvalt.

Tijdens het spelen van de quiz kunnen ze elkaar niet zien, maar wel horen. Op die manier spelen ze verschillende spelrondes. Er zijn spellen waarbij ze elkaars kennis moeten inschatten, of juist goed moeten samenwerken om tot een antwoord te komen. Bij alle spellen hebben ze elkaar nodig en leren ze elkaar beter kennen.
 
Als er een koppel afvalt, gaan ze elkaar voor het eerst in levenden lijve zien. Dertig seconden lang kijken ze elkaar diep in de ogen Daarna moet elk koppel beslissen: houdt het hier op of is er een voorzichtige vonk? Als het finalekoppel besluit om apart verder te gaan, spelen ze niet samen, maar tegen elkaar de finale. Kiezen ze wel voor elkaar, dan maken ze samen kans op een grote geldprijs.

SBS6 roept singles op mee te doen aan de show. De Dating Quiz wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Producties.

www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie