André Hazes presenteert tatoeage-programma
29-07-2020 12:21:00 | Door: David de Jong | hits: 1445 | Tags:

SBS6 komt vanaf 25 augustus wekelijks met een programma over mensen die spijt hebben van zichtbare tatoeages. In Getekend voor het leven zal presentator André Hazes met mensen praten over de impact van de tattoo op hun leven. Daarbij wordt ook de mogelijkheid gegeven om met hulp van Stichting Spijt van Tattoo de tatoeages weg te laten laseren. Andy Xacviera en Dehvyathe Moelker van Tattoo No More zetten zich daarvoor in.

Omdat tatoeages zo kenmerkend zijn bij sommige mensen, vallen ze soms in een sociaal isolement en hebben moeite werk te verkrijgen of worden in de maatschappij veroordeeld.

Andy Xaviera, een volle neef van Rachel Hazes, kwam erachter dat veel mensen hun tatoeages door drank, drugs of een depressie hebben laten zetten en dat deze hen nu in het dagelijkse leven belemmeren. Hij richtte Stichting Spijt van Tattoo op, waardoor het mogelijk is om deze mensen te helpen hun levens te veranderen. Samen met Andy Xaviera’s stichting helpt André Hazes deze mensen om terug te keren in de maatschappij.

Getekend voor het leven wordt geproduceerd door ME Media in samenwerking met ITV Studios.

www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie